Viktig: ExpressVPN Keys rulles ut gradvis til alle brukere på Windows, Mac og Linux via en Chrome-nettleserutvidelse og i ExpressVPN-appen for iOS og Android.

Du vil bare bli spurt om å lagre et passord via Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys når du logger inn eller registrerer en ny konto på et nettsted. Denne funksjonen er for øyeblikket ikke tilgjengelig i ExpressVPN for Android eller iOS.

Hvis den ikke spør deg om å lagre passordet, kan du rapportere det som en feil ved å følge disse stegene:

1. Klikk på Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys.
  2. Klikk på HJELP-fanen.
  3. Klikk på Rapporter et problem.
  4. Følg instruksjonene.