Ota yhteyttä tukeen

Tässä artikkelissa näytetään, miten voit tarkistaa, toimiiko ExpressVPN laitteellasi.

1. Yhdistä ExpressVPN:ään. Voit tehdä tämän ExpressVPN-sovelluksessa tai määrittelemällä asetukset manuaalisesti. Lue eroista sovelluksen ja manuaalisten asetusten välillä.
  2. Kun olet suorittanut yhdistämisen kaikki vaiheet, tarkista IP-osoitteesi. Sinun tulisi nähdä viesti IP-osoitteesi on suojattu.Käytä IP-osoitteen tarkistus -sivua tarkistaaksesi IP-osoitteesi.
  3. Haluat mahdollisesti tehdä myös DNS-vuototestin. DNS-vuototestin tuloksena tulisi olla DNS-vuotoja ei löytynyt, ja listattuna tulisi olla vain yksi ExpressVPN-palvelimen IP.ExpressVPN DNS-vuototestisivu.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.

Lisävinkki: Asenna ExpressVPN reitittimellesi

Sen sijaan että asennat VPN:n jokaiselle laitteellesi, voit turvata kaikkien laitteidesi yhteydet yhdistämällä ne reitittimeen, jolla on ExpressVPN-sovellus reitittimille.

Yhdistääksesi kaikki laitteesi reitittimeen:

1. Asenna ExpressVPN-sovellus reitittimille tuetulle reitittimelle
  2. Yhdistä haluamasi laitteet reitittimeen
  3. Tarkista IP-osoite yhdistetyllä laitteella
  4. Vapaaehtoista: Tee DNS-vuototesti yhdistetyllä laitteella

Jos vaiheet 3 tai 4 epäonnistuvat, mene ExpressVPN reititin-hallintapaneeliin ja valitse kohta Laitteet. Tarkista, että kaikki laitteesi on yhdistetty reitittimeen ja asetettu käyttämään Reititin-VPN:ää.

Määrittele valitut laitteet käyttämään VPN:ää.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.