Tässä artikkelissa näytetään, miten voit tarkistaa, toimiiko ExpressVPN laitteellasi.

Varmista ennen jatkamista, että olet muodostanut yhteyden ExpressVPN:ään laitteellasi.

Siirry kohtaan…

IP-osoitteen tarkistajan käyttäminen
DNS-vuototestin tekeminen

IP-osoitteen tarkistajan käyttäminen

Voit käyttää ExpressVPN:n IP-osoitteen tarkistajaa tarkistaaksesi IP-osoitteesi. Jos yhteys on muodostettu oikein, näkyy IP-osoitteena se sijainti, jossa valitsemasi VPN-palvelin sijaitsee. Näet myös viestin “IP-osoitteesi on suojattu.”

Voit käyttää ExpressVPN:n IP-osoitteen tarkistusta selvittääksesi, toimiiko VPN-yhteys kunnolla.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukeen saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

DNS-vuototestin tekeminen

Toinen keino tarkistaa yhteyden muodostus on tehdä DNS-vuototesti. Jos yhteys on muodostettu oikein, näet tekstin “DNS-vuotoja ei havaittu. Käytät ExpressVPN:n turvallista DNS-verkostoa.”

Voit tehdkä DNS-vuototestin varmistaaksesi, että VPN-yhteys on päällä.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukeen saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Lisävinkki: Asenna ExpressVPN reitittimellesi

Sen sijaan että asennat VPN:n jokaiselle laitteellesi, voit turvata kaikkien laitteidesi yhteydet yhdistämällä ne reitittimeen, jolla on ExpressVPN-sovellus reitittimille.

Yhdistääksesi kaikki laitteet ExpressVPN-reitittimeen:

1. Asenna ExpressVPN-sovellus tuetulle reitittimelle.
  2. Yhdistä haluamasi laitteet reitittimeen.
  3. Tarkista IP-osoite yhdistetyllä laitteella.
  4. Tee DNS-vuototesti yhdistetyllä laitteella.

Jos vaiheet 3 tai 4 kertovat, ettet ole yhteydessä ExpressVPN:ään, tarkista, käyttävätkö reitittimeesi yhdistetyt laitteet VPN:ää.

Mene ExpressVPN-reitittimen hallintapaneeliin ja valitse sitten LAITTEET-välilehti. Tarkista, että Kaikki laitteet käyttävät -valinta on asetettu Reititin-VPN:ään (kaikki laitteet käyttävät VPN:ää).

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukeen saadaksesi apua välittömästi.