VPN’er hjælper dig med at få sikker adgang* til en række onlinetjenester og -apps og undgå overvågning, indholdsbaserede begrænsninger og blokeringer på kontorer og skoler.

De tjenester, du kan tilgå, omfatter:

• Underholdning gennem streamingapps som Netflix, Hulu og BBC iPlayer
  • Sportsstreamingtjenester som ESPN, fuboTV og DAZN
  • Social medier som Instagram, Tinder og Snapchat
  • Spil- og gamingtjenester som Pokémon Go og onlinepoker
  • Musikstreamingapps som Spotify og Pandora

Du kan se hele listen over tjenester og apps, som ExpressVPN understøtter, her.

Få ExpressVPN nu

* ExpressVPN er ikke en VPN-tjeneste, der er beregnet til at blive brugt som et middel til omgåelse af ophavsret. Læs servicevilkårene for ExpressVPN for at få flere oplysninger.