Ett VPN hjälper dig att få säker tillgång* till flera tjänster och appar online, fritt från övervakning, innehållsbaserad strypning och blockering på kontor och skolor.

Du kan bland annat få tillgång till följande tjänster:

• Streamingappar som Netflix, Hulu och BBC iPlayer
  • Tjänster där du kan streama sport som ESPN, fuboTV och DAZN
  • Sociala medier-plattformar som Instagram, Tinder och Snapchat
  • Spel och speltjänster som Pokémon Go och onlinepoker
  • Appar för musikstreaming som Spotify och Pandora

Du hittar hela listan över tjänster och appar som ExpressVPN stöder här.

Skaffa ExpressVPN nu

* ExpressVPN är en VPN-tjänst som inte är avsedd att användas för att kringgå upphovsrättslagar. Läs ExpressVPN:s villkor för mer information.