ExpressVPN har servere i 105 lande. For at sikre servicekvaliteten kan hvert land have mere end én serverplacering. For langt de fleste af disse placeringer er den fysiske server og den registrerede IP-adresse placeret i samme land.

For et lille antal placeringer svarer den registrerede IP-adresse til det land, du har valgt at forbinde til, mens den fysiske server er placeret i et andet land. Disse kaldes virtuelle serverplaceringer.

Du kan se en samlet liste over ExpressVPN’s serverplaceringer her. Denne liste viser hvert land, hvor ExpressVPN har servere, både fysiske og virtuelle, samt hvilke VPN-protokoller der er tilgængelige i de forskellige lande.

Hvis du vil have os til at tilføje en server et sted, vi i øjeblikket ikke understøtter, kan du kontakte vores supportteam.