Tässä oppaassa kerrotaan, kuinka monta laitetta voi olla yhdistettynä ExpressVPN:ään samanaikaisesti ja mitä tehdä, jos Yhteysrajoitus saavutettu -varoitusviesti ilmestyy.

Siirry osioon…

Kuinka monta laitetta voin yhdistää VPN:ään samanaikaisesti?
Mitä teen, jos haluan yhdistää enemmän kuin viisi laitetta?
Käytä ExpressVPN-tilaustasi mahdollisimman tehokkaasti

Kuinka monta laitetta voin yhdistää VPN:ään samanaikaisesti?

Yhdellä tilauksella voit yhdistää viisi laitetta ExpressVPN:ään samanaikaisesti – käyttöjärjestelmästä riippumatta (mukaan lukien virtuaalikoneet). Voit asentaa ExpressVPN:n niin monelle laitteelle kuin haluat, mutta vain viisi laitetta voi olla yhdistettynä samaan aikaan.

Esimerkkejä mahdollisista laiteyhdistelmistä

Yhtä ExpressVPN-tilausta voidaan käyttää esimerkiksi:

• viidellä tietokoneella
  • kahdella iPhonella, kahdella iPadilla ja MacBookilla
  • kahdella tietokoneella, yhdellä Kindle Firellä, yhdellä iPhonella ja yhdellä reitittimellä
  • millä tahansa muulla samankaltaisella yhdistelmällä laitetyypistä riippumatta.

Jos saavutat rajoituksen ja haluat yhdistää toisen laitteen, katkaise yhteys laitteelta, jota et käytä. Napsauta tai napauta vihreää Yhdistetty-painiketta katkaistaksesi yhteyden.

Jos näet ”Yhteysrajoitus saavutettu” -varoitusviestin, mutta vain viisi laitetta tai vähemmän on yhdistettynä, ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Mitä teen, jos haluan kytkeä enemmän kuin viisi laitetta?

Jos haluat käyttää ExpressVPN:ää useammalla kuin viidellä laitteella samaan aikaan, voit joko:

Käytä ExpressVPN:ää usealla eri laitteella samanaikaisesti.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Käytä ExpressVPN-tilaustasi mahdollisimman tehokkaasti

Hyödynnä ExpressVPN-tilaustasi asentamalla ExpressVPN-sovellukset kaikille tietokoneillesi ja laitteillesi. Katso ohjeet: