Tärkeää: ExpressVPN Keys julkaistaan asteittain kaikille käyttäjille Windowsilla, Macilla ja Linuxilla Chrome-selainlaajennuksen kautta sekä ExpressVPN-sovelluksessa iOS:llä ja Androidilla.

Tässä oppaassa näytetään, miten tuot selaimiin tai muihin salasanaohjelmiin tallentamasi kirjautumistiedot. Kun luot ExpressVPN Keys -tilin (ExpressVPN:n salasanaohjelma) ensimmäistä kertaa, sinua kehotetaan tuomaan olemassa olevat salasanasi.

Voit tuoda kirjautumistietoja toisista salasanaohjelmista ainoastaan ExpressVPN Keysin Chrome-laajennuksessa. Salasanojen tuominen ei ole mahdollista ExpressVPN:n iOS- ja Android-sovelluksissa.

Voit tuoda olemassa olevia kirjautumistietoja milloin tahansa seuraamalla näitä ohjeita:

1. Asenna ExpressVPN Keysin Chrome-laajennus.
  2. Klikkaa ExpressVPN Keys -selainlaajennusta.
  3. Klikkaa Valinnat-otsaketta.
  4. Klikkaa Asetukset.
  5. Klikkaa Tuo muista palveluista.
  6. Avaa salasanojen hallinnan lukitus.
  7. Valitse palvelu, josta haluat tuoda salasanat.
  8. Seuraa annettuja ohjeita.