Tärkeää: ExpressVPN Keys on vaiheittaisessa julkaisussa Windowsilla, Macilla ja Linuxilla Chrome-laajennuksena sekä ExpressVPN:n iOS– ja Android-sovelluksissa.

ExpressVPN Keys sisältää tällä hetkellä seuraavat ominaisuudet:

OminaisuusChrome-laajennus ExpressVPN:n iOS- ja Android-sovellukset
Kirjautumistietojen rajoittamaton säilytys
Käyttö rajoittamattomalla määrällä laitteita
Nollatietotodistukseen perustuva salaus
Sisäänrakennettu salasanageneraattori
Sisäänrakennettu vahvojen salasanojen tarkastus
Salasanojen automaattinen tallennus yhdellä painalluksella
Kirjautumistietojen ja salasanojen automaattinen täyttö
Kirjautumistietojen vaivaton tuonti muista salasanaohjelmista
Pääsalasanan vaihtaminenKehitteillä
Käyttöoikeuden palauttaminen pääsalasanan kadotessaKehitteillä
Kaksivaiheisen tunnistautumisen vaatiminen salasanaohjelmaa käytettäessä uudella laitteella