Tässä oppaassa kerrotaan mitä tehdä, jos ExpressVPN:n Windows-sovelluksesta puuttuu joitain palvelinsijainteja.

Macin käyttäjät voivat lukea Mac OS:n vastaavat ohjeet.

Siirry osioon…

Palvelinlistan lataaminen versiolle 3.x
AppData-kansion avaaminen Windows 10:llä
AppData-kansion avaaminen Windows 7, 8 tai Vistalla
AppData-kansion avaaminen WindowsXP:llä

Palvelinlistan lataaminen versiolle 3.x

1. Sulje ExpressVPN, jos se on auki.
  2. Avaa Tämä tietokone ja siirry seuraavaan kansioon:
    • Vista tai Windows 7:
      C:\Users\\AppData\Roaming\ExpressVPN\elc.dat
    • Windows XP:
      C:\Documents and Settings\\Application Data\ExpressVPN\elc.dat
  3. ExpressVPN-kansiossa poista tiedosto nimeltään ”elc” tai ”elc.dat”.
  4. Avaa ExpressVPN uudelleen ja odota, että palvelinlista päivittyy.

Jos palvelinlistasta vieläkin puuttuu palvelimia (vaikka poistit elc-tiedoston), poista kaikki sisältö ExpressVPN-kansiosta ja avaa sekä aktivoi ExpressVPN uudelleen.

HUOMAA: AppData- tai Application Data -kansio on oletuksena piilotettu.

Jos et löydä kansiota, lue lisää alta, kuinka tuot piilotetut kansiot näkyviin.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

AppData- tai Application Data -kansion avaaminen Windows 10:llä

1. Klikkaa Aloitus-painiketta, kirjoita hakupalkkiin (ilman lainausmerkkejä) ”Resurssienhallinnan asetukset” ja paina Enter. Resurssienhallinnan asetusten ikkuna ilmestyy näkyviin.
  2. Klikkaa Näytä-palkkia ja Piilotetut tiedostot ja kansiot osion alla klikkaa Näytä piilotetut tiedostot, kansiot ja asemat.
  3. Klikkaa Käytä ja OK tallentaaksesi muutokset.
  4. Tarkista, löydätkö nyt AppData– tai Application Data -kansion käyttäjäsi kansiosta.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

AppData- tai Application Data -kansion avaaminen Windows 7, 8 tai Vistalla

1. Klikkaa Aloitus-painiketta, kirjoita hakupalkkiin (ilman lainausmerkkejä) ”Kansion asetukset” ja paina Enter. Kansion asetusten ikkuna ilmestyy näkyviin.
  2. Klikkaa Näytä-palkkia ja osion Lisäasetukset alla valitse Näytä piilotetut tiedostot, kansiot ja asemat.
  3. Klikkaa Käytä ja OK tallentaaksesi muutokset.
  4. Tarkista, löydätkö nyt AppData– tai Application Data -kansion käyttäjäsi kansiosta.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

AppData- tai Application Data -kansion avaaminen Windows XP:llä

1. Avaa Oma tietokone.
  2. Klikkaa valikon alla Työkalut-painiketta.
  3. Klikkaa Kansion asetukset…
  4. Kansion asetukset -osion alla klikkaa Näytä-palkkia.
  5. Osion Lisäasetukset alla etsi Piilotetut tiedostot ja kansiot -osio.
  6. Valitse Näytä piilotetut tiedostot ja kansiot ja klikkaa OK.
  7. Tarkista, löydätkö nyt AppData- tai Application Data -kansion käyttäjäsi kansiosta.