Denne veiledningen viser deg hva du skal gjøre hvis ExpressVPN for Windows-appen mangler enkelte serverlokasjoner.

Mac-brukere kan følge instruksjonene for Mac OS.

Hopp til…

Slik får du serverlisten til å laste for versjon 3.x
Slik viser du AppData-mappen på Windows 10
Slik viser du AppData-mappen på Windows 7, 8 eller Vista
Slik viser du AppData-mappen på Windows XP

Slik får du serverlisten til å laste for versjon 3.x

1. Lukk eller avslutt ExpressVPN hvis den er åpen.
  2. Åpne Min datamaskin og bla til denne katalogen:
    • På Vista or Windows 7:
      C:\Brukere\\AppData\Roaming\ExpressVPN\elc.dat
    • On Windows XP:
      C:\Dokumenter og innstillinger\\Applikasjonsdata\ExpressVPN\elc.dat
  3. Inne i ExpressVPN-mappen, slett filen som heter: «elc» eller «elc.dat»
  4. Start ExpressVPN på nytt og vent til serverlisten blir oppdatert.

Hvis serverlisten fortsatt ikke vil lastes inn riktig (selv etter sletting av elc-filen), slett alt innholdet i ExpressVPN-mappen, start deretter ExpressVPN på nytt og prøv å aktivere programvaren på nytt.

MERK: AppData- eller applikasjonsdata-mappen er skjult som standard.

Hvis du ikke finner mappen, kan du lese videre for å finne ut hvordan du viser de skjulte mappene dine.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtte for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Slik viser du AppData- eller applikasjonsdata-mappen på Windows 10

1. Trykk på Start-knappen, skriv inn (uten anførselstegn) «Alternativer for filutforskning»Søk etter programmer og filer og trykk Enter. Alternativer for filutforskning-vinduet skal dukke opp.
  2. Trykk på Vis-fanen, og under Avanserte innstillinger, velger du Vis skjulte filer, mapper og drivere.
  3. Trykk Aktiver og OK for å lagre innstillingene.
  4. Prøv å finne AppData- eller applikasjonsdata-mappen igjen under brukerkontomappen din.