Du kan importere logins til ExpressVPN Keys fra følgende tjenester:

ExpressVPN Keys understøtter kun import af logins (e-mails, brugernavne og adgangskoder). Andre data, som f.eks. kreditkortoplysninger eller gemte noter, importeres ikke.

Hvis du vil importere logins til ExpressVPN Keys fra en adgangskodeadministratortjeneste, som ikke er angivet ovenfor, kan du følge disse trin i stedet:

1. I Chrome, Opera, Edge, Vivaldi eller Brave skal du installere ExpressVPN Keys-browserudvidelsen til Chrome.
  2. Klik på browserudvidelsen ExpressVPN Keys.
  3. Klik på fanen Indstillinger > Vælg Indstillinger.
  4. Klik på Importer fra eksisterende tjenester.
  5. Indtast din primære adgangskode.
  6. Vælg Andet.
  7. Følg vejledningerne på skærmen.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s Supportteam for at få yderligere hjælp.