Vigtigt: Selvom denne side holdes opdateret på alle sprog, kan der være en forsinkelse af opdateringerne. Du kan læse de seneste oplysninger i den engelske version. Skift sprog ved hjælp af rullemenuen øverst på denne side.

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse i Kina, skal du følge vejledningen nedenfor for at fejlfinde. Denne side er altid opdateret med de nyeste råd.

Sådan fejlfinder du din forbindelse i Kina

Gå til sektion

1. Brug de nyeste versioner af ExpressVPN-apps
2. Indstil protokollen i din ExpressVPN-app til Automatisk
3. Vent på, at din app gennemfører sin forbindelsesanmodning
4. Prøv at oprette forbindelse til disse placeringer
5. Bogmærk og hold dig opdateret med denne side

1. Brug de nyeste versioner af ExpressVPN-apps

At holde din app opdateret er afgørende for at oprette forbindelse. Følg disse links for at downloade de nyeste versioner til dit operativsystem:

Windows

Opdatér til den seneste version af ExpressVPN til Windows (når du har åbnet din opdaterede app, skal du vente et øjeblik, før du forsøger at oprette forbindelse første gang).

Mac

Opdatér til den seneste version af ExpressVPN til macOS (når du har åbnet din opdaterede app, skal du vente et øjeblik, før du forsøger at oprette forbindelse første gang).

Android

Følg disse trin for at installere og bruge den seneste version af ExpressVPN til Android:

1. Download den seneste APK-installationsfil direkte til din Android-enhed.
  2. Installér ExpressVPN fra APK-filen (der er ingen grund til at slette eller afinstallere den eksisterende ExpressVPN-app).
  3. Når du har åbnet din opdaterede app, skal du vente et øjeblik, før du forsøger at oprette forbindelse første gang.
iOS

Opdatér til den seneste version af ExpressVPN til iOS. (Når du har åbnet din opdaterede app, skal du vente et øjeblik, før du forsøger at oprette forbindelse første gang).

Hvis du ikke kan se muligheden ‘Opdater’, kan du prøve følgende metoder:

Linux

Opdatér til den seneste version af ExpressVPN til Linux for din specifikke distribution (efter opdateringen skal du vente et øjeblik, før du forsøger at oprette forbindelse første gang).

For yderligere vejledning, se vores vejledning om, hvordan du konfigurerer og bruger ExpressVPN-appen til Linux, eller kontakt ExpressVPN-supportteamet.

Router

Download og installér den seneste version af ExpressVPN til din specifikke routermodel (når du har åbnet din opdaterede app, skal du vente et øjeblik, før du forsøger at oprette forbindelse første gang).

For yderligere instruktioner, se vores vejledning om, hvordan du opgraderer din routerfirmware, eller kontakt ExpressVPN-supportteamet.

2. Indstil protokollen i din ExpressVPN-app til Automatisk

Følg disse trin for at ændre VPN-protokollen på din enhed:

Windows

Indstillinger Protokol Automatisk (anbefales)

Mac

Indstillinger ProtokolAutomatisk (anbefalet)

Android

Indstillinger VPN-protokol Automatisk (anbefalet)

iOS

Valgmuligheder Indstillinger VPN-protokol Automatisk (anbefalet)

Linux
I terminalen skal du angive:

expressvpn preferences set preferred_protocol auto

Router

ExpressVPN’s routerkontrolpanel VPN-indstillinger Automatisk (anbefalet)

3. Vent på, at din app gennemfører forbindelsesanmodningen

Til tider kan forbindelsen tage længere tid end normalt. Lad din app gennemføre et forbindelsesforsøg, før du prøver igen. Prøv kun efter at din app har angivet, at den ikke kan oprette forbindelse.

4. Prøv at oprette forbindelse til disse steder

Japan – Yokohama
USA – Los Angeles – 5
Storbritannien – Wembley
USA – Santa Monica
Frankrig – Alsace
Singapore – Marina Bay

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til disse serverplaceringer ved første forsøg, anbefaler vi, at du forsøger at oprette forbindelse til dem igen i stedet for at prøve placeringer, der ikke er angivet her.

5. Bogmærk og hold dig opdateret med denne side

Vi vil fortsætte med at opdatere denne side med den seneste vejledning, herunder nye anbefalede serverplaceringer.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, skal du kontakte ExpressVPN’s supportteam.