Stegen här nedan är till för användare som inte kan ansluta till en ExpressVPN-position.

Viktigt: Om du inte kan ansluta till en serverposition, men fortfarande kan ansluta till hemsidor eller onlineservrar, vänligen kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

För Windows och Mac

ExpressVPN-appen kan inte ansluta.

För Android

ExpressVPN-appen kan inte ansluta.

För iOS

ExpressVPN-appen för iOS kan inte ansluta.

För Windows (version 3.x)

tyvärr, vi kunde inte ansluta

Problemlösningsguide

Efter varje steg ska du kolla om problemet har lösts.

Du kan också kontakta ExpressVPN:s supportteam via live-chatt för att få hjälp direkt.

1. Kontrollera att din internetuppkoppling är aktiv
  2. Försök ansluta till en annan ExpressVPN-position
  3. Försök avaktivera din brandvägg, antivirusskydd, eller anti-spywareprogram
  4. Ladda ner den senaste versionen av ExpressVPN
  5. Försök ändra protokoll
  6. Skicka in din ExpressVPN-logg och diagnostik
  7. Lös problemen med dina loggningsfiler
  8. Om du stöter på felmeddelandet Android Tun Missing Driver…
  9. Kunde inte ansluta till router

Kontrollera att din internetuppkoppling är aktiv

För att testa om din internetuppkoppling är aktiv, koppla från ExpressVPN och försök besöka en hemsida som vanligt.

Om du kan ansluta till internet när du inte är uppkopplad till ExpressVPN, gå då vidare till nästa steg.

Om du inte kan komma ut på internet trots att du är frånkopplad från ExpressVPN så behöver du kontrollera din internetuppkoppling. För Windows-användare, genomför även följande kontroller.