Viktig: ExpressVPN Keys rulles ut gradvis til alle brukere på Windows, Mac og Linux via en Chrome-nettleserutvidelse og i ExpressVPN-appen for iOS og Android.

Hvis du har lagret passordene dine i nettleserens innebygde passordbehandler eller en eksisterende passordlagringsutvidelse, vil de be deg om å fylle ut brukernavn og passord for nettsteder eller tjenester. Dette skaper en konflikt mellom passordlagingstjenesten og ExpressVPN Keys, som vil be deg om å fylle ut passordene dine samtidig.

Følg instruksjonene nedenfor for å forhindre at passordlagringstjenesten forstyrrer ExpressVPN Keys.

Hopp til …

PC
Mobil (Android eller iOS)

PC

Google Chrome

For å forhindre Chromes innebygde passordlagring i å forstyrre ExpressVPN Keys, fjern alle innloggingsdetaljene dine lagret i Chrome.

Viktig: Før du fjerner de lagrede passordene dine, pass på at du har importert dem til ExpressVPN Keys.
  1. I Chrome, skriv inn chrome://settings/passwords i søkefeltet.
  2. Under Lagrede passord, klikk på Vertical ellipsis. ved siden av hvert passord.
  3. Klikk på Fjern.
  4. Gjenta det samme steget for alle passordene.

Hvis problemet vedvarer:

1. I Chrome, skriv inn chrome://settings/addresses i adresselinjen.
  2. Slå Lagre og fyll inn adresser av.