Trenger du hjelp til tilkoblingen?

Kontakt kundestøtte

Denne artikkelen vil vise deg hvordan du verifiserer om ExpressVPN fungerer på din enhet.

1. Koble til ExpressVPN. Du kan gjøre dette med ExpressVPN-appen eller med manuell konfigurasjon. Les om forskjellene mellom appen og manuelt oppsett.
  2. Etter å ha fullført tilkoblingsstegene, sjekk IP-adressen din. Du skal se IP-adressen din er sikret .Bruk IP-sjekkersiden for å verifisere IP-adressen din.
  3. Du vil kanskje også kjøre en DNS-lekkasjetest. DNS-lekkasjestatusen din skal vise Ingen DNS-lekkasjer oppdaget, med bare en ExpressVPN server-IP listet.ExpressVPNs DNS-lekkasjetestside.