Viktig: ExpressVPN Keys rulles gradvis ut for alle brukere av Windows, Mac og Linux via en Chrome-nettleserutvidelse og i ExpressVPN-appen for iOS og Android.

Denne veiledningen vil vise deg hvordan du importerer passordene som er lagret i nettleserne dine og andre passordlagringer (password managers). Når du setter opp en konto for ExpressVPN Keys (ExpressVPNs passordlagring) for første gang, vil du bli spurt om å gjøre det.

Du kan bare importere passordene dine fra andre passordlagringer ved å bruke Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i ExpressVPN for Android eller iOS.

Du kan importere dine eksisterende passord når som helst ved å følge disse stegene:

1. Installer Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys.
  2. Klikk på nettleserutvidelsen ExpressVPN Keys.
  3. Klikk på Valg-fanen.
  4. Klikk på Innstillinger.
  5. Klikk på Importer fra eksisterende tjenester.
  6. Lås opp passordlagringen.
  7. Velg tjenesten du vil importere passordene fra.
  8. Følg instruksjonene.