ExpressVPN Keys Chrome-extensie:

Als u de foutmelding “Kan geen toegang krijgen tot ExpressVPN Keys” ziet, volg dan deze stappen om het probleem te rapporteren:

1. Klik in het scherm van de foutmelding op de button Diagnostiek opslaan.
  2. Verstuur het gedownloade bestand naar het ExpressVPN ondersteuningsteam via live chat.

Doorloop vervolgens één voor één onderstaande stappen en ga na elke stap na of het probleem is opgelost:

1. Klik in het scherm van de foutmelding op Opnieuw proberen.
  2. Ga in een webbrowser naar chrome://extensions. Schakel de ExpressVPN Keys extensie uit en weer in.
  3. Verwijder op dezelfde pagina de gehele extensie en installeer hem vervolgens opnieuw.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

ExpressVPN voor Android of iOS:

Als u de foutmelding “Kan geen toegang krijgen tot ExpressVPN Keys” ziet, volg dan de volgende stappen om het probleem te rapporteren:

1. Tik in de app op Help > Stuur ons een e-mail.
  2. Volg de instructies.

Doorloop vervolgens één voor één onderstaande stappen en ga na elke stap na of het probleem is opgelost:

1. Tik op het tabblad Keys > Opnieuw proberen.
  2. Tik op het tabblad Opties > Uitloggen. Tik op Inloggen en volg de instructies.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.