ExpressVPN:n verkon suojaus -ominaisuus pitää tietosi suojassa, jos VPN-yhteys yllättäen katkeaa. Tässä oppaassa kerrotaan, miten verkon suojaus toimii ExpressVPN:n iOS-sovelluksessa.

Huomaa: iOS-laitteissa verkon suojausta tuetaan vain käyttöjärjestelmissä iOS 14 ja uudemmat. Verkon suojaus on saatavilla myös ExpressVPN:n Android-sovelluksessa. ExpressVPN-sovelluksessa Windowsille, Linuxille ja reitittimille on samankaltainen ominaisuus: Network Lock.

Siirry osioon…

Mitä verkon suojaus tarkoittaa?
Miten verkon suojausta käytetään?
CarPlay, AirDrop, Apple Watch tai median toisto eivät toimi

Mitä verkon suojaus tarkoittaa?

VPN auttaa verkkoliikenteen suojaamisessa ja anonymisoinnissa. Jos ExpressVPN-yhteys katkeaa iOS-laitteellasi yllättäen, sovelluksen verkon suojaus -ominaisuus estää internetin automaattisesti. Tämä suojaa IP-osoitettasi ja muita arkaluontoisia tietoja paljastumiselta. Kun VPN-yhteys palautuu, voit käyttää internetiä taas normaalisti.

Huomaa: Jos VPN-yhteys katkaistaan manuaalisesti, verkon suojaus -ominaisuus ei estä internetiä toimimasta.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Miten verkon suojausta käytetään?

Verkon suojaus on oletusarvoisesti päällä ExpressVPN:n iOS-sovelluksessa internet-yhteyden suojaamiseksi.

Jos VPN-yhteys katkeaa, verkon suojaus estää pääsyn internetiin ja näyttää viestin, jossa lukee ”Yhdistäminen ei onnistu”, ”Yhdistetään” tai ”Yhdistetään uudelleen”.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

CarPlay, AirDrop, Apple Watch tai median toisto eivät toimi

Verkon suojaus voi häiritä joitain iOS-laitteiden ominaisuuksia, kuten AirDrop, CarPlay, Apple Watch, median toisto (AirPlay) ja omat hotspotit, etenkin jos käytät vanhempaa iOS-versiota. Jos sinulla on vaikeuksia näiden ominaisuuksien kanssa ja käytät iOS:n uusinta versiota, verkon suojauksen poisto voi auttaa.

Verkon suojauksen poisto

1. Napauta Valinnat ExpressVPN:n iOS-sovelluksessa.
  2. Napauta Asetukset > Verkon suojaus.
  3. Poista valinta kohdasta Estä internet, kun uudelleenyhdistäminen VPN:ään ei onnistu.