ExpressVPN:s funktion nätverksskydd håller dina data säkra även om din VPN-anslutning plötsligt tappas. Den här guiden visar dig hur nätverksskydd funkar i ExpressVPN:s app för iOS.

Obs: För iOS stöds endast nätverksskydd i iOS 14 och senare. Nätverksskydd är också tillgängligt i ExpressVPN:s app för Android. ExpressVPN:s appar för Windows, Mac, Linux och routrar har en liknande funktion som heter Network Lock.

Gå till…

Vad är nätverksskydd?
Så använder du nätverksskyddet
CarPlay, AirDrop, Apple Watch och mediacasting funkar inte

Vad är nätverksskydd?

Ett VPN hjälper dig att skydda och anonymisera nätverkstrafik. Om ExpressVPN oväntat kopplas bort från din iOS-enhet så kommer funktionen nätverksskydd i appen automatiskt att blockera ditt internet. Detta skyddar din IP-adress och andra känsliga uppgifter från att röjas. När din VPN-anslutning har återställts kan du använda internet igen.

Obs: Om VPN kopplas från manuellt så kommer funktionen inte att blockera internetanslutningen.