Denne vejledning forklarer, hvor mange enheder der kan tilsluttes ExpressVPN samtidigt, og hvad man skal gøre, hvis du ser en advarsel “Connection Limit Reached“.

Hop til…

Hvor mange enheder kan jeg oprette forbindelse til VPN samtidigt?
Hvad hvis jeg har brug for at forbinde mere end 5 enheder?
Få mest muligt ud af dit ExpressVPN-abonnement

Hvor mange enheder kan jeg oprette forbindelse til VPN samtidigt?

Med et enkelt abonnement kan du forbinde fem enheder til ExpressVPN på samme tid, uanset platform (inklusive virtuelle maskiner). Du kan installere ExpressVPN på et hvilket som helst antal enheder, men kun fem enheder kan forbindes til VPN ad gangen.

Eksempler på mulige enhedskombinationer

Et ExpressVPN abonnement kan bruges på:

• fem computere, eller
  • to iPhones, to iPads og en MacBook, eller
  • to computere, en Kindle Fire, en iPhone og en router, eller
  • enhver anden lignende kombination uanset enhedstype.

Hvis du har nået forbindelsesgrænsen og vil oprette forbindelse til en anden enhed, skal du frakoble en tilsluttet enhed. For at afbryde forbindelsen skal du klikke eller trykke på Til-knappen.

Hvis du får en “Connection Limit Reached” advarsel, men kun har fem eller færre enheder tilsluttet, skal du kontakte ExpressVPN supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Hvad hvis jeg har brug for at forbinde mere end 5 enheder?

Hvis du gerne vil bruge ExpressVPN med mere end fem enheder på samme tid, så kan du:

Use ExpressVPN on different devices simultaneously.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Få mest muligt ud af dit ExpressVPN abonnement

Få mest muligt ud af dit ExpressVPN abonnement ved at installere ExpressVPN’s apps på alle dine computere og enheder. Se instruktioner for:

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN supportteam for øjeblikkelig hjælp.