Vigtigt: ExpressVPN Keys er i øjeblikket tilgængelig som beta på Windows, Mac og Linux via en Chrome-browserudvidelse og i ExpressVPN-appen til iOS og Android.

Denne vejledning viser dig, hvordan du importerer dine logins, der er gemt i dine browsere og andre adgangskodeadministratorer. Du bliver bedt om at gøre det første gang, du opretter din konto i ExpressVPN Keys.

Du kan kun importere dine logins fra andre adgangskodeadministratorer ved hjælp af ExpressVPN Keys-udvidelsen til Chrome. Denne funktionalitet er ikke tilgængelig i ExpressVPN til Android eller iOS.

Du kan til enhver tid importere dine eksisterende logins ved at følge disse trin:

1. Installér ExpressVPN Keys-udvidelsen til Chrome.
  2. Klik på browserudvidelsen til ExpressVPN Keys.
  3. Klik på fanen Valgmuligheder.
  4. Klik på Indstillinger.
  5. Klik på Importér fra eksisterende tjenester.
  6. Lås adgangskodeadministratoren op
  7. Vælg den tjeneste, du ønsker at importere adgangskoder fra.
  8. Følg vejledningen.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig hjælp.