Vigtigt: ExpressVPN Keys bliver udgivet løbende til alle brugere på Windows, Mac og Linux via en browserudvidelse til Chrome og i ExpressVPN-appen til iOS og Android.

Hvis du har logins gemt i din browsers indbyggede adgangskodeadministrator eller en eksisterende browserudvidelsen fra en anden adgangskodeadministrator, vil softwaren bede dig om at udfylde dine logins for hjemmesider eller tjenester. Dette skaber en konflikt mellem adgangskodeadministratortjenesten og ExpressVPN Keys, som vil bede dig om at udfylde dine logins på samme tid.

Følg instruktionerne nedenfor for at forhindre, at adgangskodeadministratortjenesten forstyrrer ExpressVPN Keys.

Gå til…

Computere
Mobile (Android eller iOS)

Computere

Google Chrome

Hvis du vil forhindre, at Chromes indbyggede adgangskodeadministrator forstyrrer ExpressVPN Keys, skal du fjerne alle dine logins, der er gemt i Chrome.

Vigtigt: Før du fjerner dine gemte logins, skal du sørge for at importere dem til ExpressVPN Keys.
For at fjerne dine logins, skal du følge disse trin:
  1. Angiv chrome://indstillinger/adgangskoder i Chrome i søgebjælken.
  2. Under Gemte adgangskoder skal du klikke Vertical ellipsis. ved siden af hvert login.
  3. Klik Fjern.
  4. Gentag det samme trin for alle logins.

Hvis problemet fortsætter, skal du følge disse trin:

1. Angiv chrome://settings/addresses i Chromes søgebjælke.
  2. Deaktivér Gem og udfyld adresser.

Microsoft Edge

Hvis du vil forhindre, at Edges indbyggede adgangskodeadministrator forstyrrer ExpressVPN Keys, skal du fjerne alle dine logins, der er gemt i Edge.

Vigtigt: Før du fjerner dine gemte logins, skal du sørge for at importere dem til ExpressVPN Keys.
For at fjerne dine logins, skal du følge disse trin:
  1. Angiv edge://settings/passwords i søgebjælken i Edge.
  2. Under Gemte adgangskoder skal du klikke More icon. ved siden af hvert login.
  3. Klik på Slet.
  4. Gentag det samme trin for alle logins.

Hvis problemet fortsætter, skal du følge disse trin:

1. Angiv edge://settings/personalinfo i Edge’ søgebjælke.
  2. Deaktivér Gem og ufdyld basale oplysninger.

Andre adgangskodeadministratorudvidelser

Hvis du vil forhindre, at andre browserudvidelser til adgangskodeadministratoren forstyrrer ExpressVPN Keys, skal du deaktivere den i browserindstillingerne.

Vigtigt: Før du fjerner dine gemte logins, skal du sørge for at importere dem til ExpressVPN Keys.
  1. I Chrome eller Edge: angiv chrome://extensions eller edge://extensions.
  2. Klik på Fjern for at fjerne adgangskodeadministratorudvidelsen.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Mobile (Android eller iOS)

For at forhindre, at andre adgangskodeadministratortjenester forstyrrer ExpressVPN Keys, skal du: