Den här guiden visar dig hur du löser problem med långsamma uppkopplingar.

Preliminärkontroll

Om du ser ett sådant här meddelande
Det ser ut som att du använder en avblockerare eller proxyeller
Du behöver inaktivera din anonymiseringstjänst
ska du kontakta ExpressVPN:s support för att få hjälp direkt.

Gå till…

Varför är min anslutning långsam?
Problemlösning

Varför är min anslutning långsam?

När du är ansluten till ExpressVPN går din trafik från din dator till en ExpressVPN-server, och därefter till din förfrågans destination, och samma väg tillbaks till din dator.

Detta bör i regel bara påverka responstiden för dina nätverksförfrågningar (vilket tar några millisekunder längre än vad det tar att byta från en sida till en annan). Det påverkar inte dina effektiva hastigheter (hur snabbt du kan ladda ner eller ladda upp en fil).

Vi bevakar prestandan för våra ExpressVPN-servrar för att säkerställa att de alltid har tillräcklig bandbredd och processorkraft för våra användare. Men om du upplever att din anslutning är långsam så kan det bero på nätverksstockning mellan:

• din dator och ExpressVPN-servern, eller
  • ExpressVPN-servern och din slutdestination

Internettrafik som går mellan din dator, ExpressVPN-servern och destinationen.

För att lösa problemet kan du göra följande:

1. Anslut till en annan VPN-serverposition
  2. Ändra ditt VPN-protokoll
  3. Skicka din ExpressVPN-diagnostikfil till oss

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Problemlösning

1. Anslut till en annan VPN-serverposition

Hastigheten som du får från din internetleverantör kan påverka din uppkoppling till olika ExpressVPN-servrar. Prova ansluta till en annan serverposition.