ExpressVPNs nettverksbeskyttelsesfunksjon holder dataene dine trygge selv om VPN-tilkoblingen din uventet faller ut. Denne veiledningen vil vise deg hvordan nettverksbeskyttelse fungerer i ExpressVPN-appen for iOS.

Merk: For iOS støttes bare i iOS 14 og nyere. Nettverksbeskyttelse er også tilgjengelig i ExpressVPN-appen for Android. ExpressVPN-appene for Windows, Mac, Linux og rutere har en liknende funksjon, Network Lock.

Hopp til …

Hva er nettverksbeskyttelse?
Slik bruker du nettverksbeskyttelse
CarPlay, AirDrop, Apple Watch eller mediakasting fungerer ikke

Hva er nettverksbeskyttelse?

Et VPN bidrar til å sikre og anonymisere nettverkstrafikken din. Hvis ExpressVPN uventet kobler fra på iOS-enheten din, vil nettverksbeskyttelsesfunksjonen i appen automatisk blokkere internett. Dette beskytter IP-adressen din og annen sensitiv informasjon mot å bli eksponert. Så snart VPN-tilkoblingen er gjenopprettet, får du igjen tilgang til internett.

Merk: Hvis VPN-et kobles fra manuelt, vil ikke nettverksbeskyttelsesfunksjonen blokkere internettilkoblingen.