Tässä oppaassa näytetään, miten automaattista täyttöä käytetään. Automaattinen täyttö säästää aikaa ja vaivaa syöttämällä kirjautumistietosi ja muita tietoja, kuten luotto- ja pankkikorttien tiedot) automaattisesti sivustoille ja palveluihin. Voit kirjautua tileillesi ja tehdä maksuja helpommin yhdellä painalluksella tai napautuksella ilman tietojen manuaalista syöttämistä.

Tärkeää: Luotto- ja pankkikorttitietojen automaattinen täyttö on saatavilla ExpressVPN:n Android-sovelluksessa, ja se tulee olemaan saatavilla ExpressVPN:n Chrome-selainlaajennuksessa myöhemmin.

ExpressVPN Keysin Chrome-laajennus:

1. Siirry sen sivuston tai palvelun kirjautumisnäkymään, jonka kirjautumistiedot olet tallentanut.
  2. Klikkaa käyttäjätunnus- tai salasanakenttää.
  3. Klikkaa kohdetta, jonka haluat täyttää.

Jos automaattinen täyttö ei toimi, saat apua tältä vianmäärityssivulta.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

ExpressVPN:n Android-sovellus:

Sinun täytyy ensin sallia salasanojen automaattinen täyttö Android-laitteellasi näitä vaiheita seuraten:

1. Avaa ExpressVPN-sovellus.
  2. Avaa Valinnat-otsake.
  3. Napauta Asetukset.
  4. Napauta Ota kirjautumistietojen automaattinen täyttö käyttöön. (Jos et näe tätä valintaa, olet jo antanut ExpressVPN Keysille luvan käyttää Androidin automaattista täyttöä.)
  5. Seuraa annettuja ohjeita.

Kun automaattinen täyttö on käytössä, voit täyttää kirjautumistietoja tai luotto- tai pankkikorttitietoja näin:

1. Siirry sen sivuston tai palvelun kirjautumisnäkymään, jonka kirjautumistiedot olet tallentanut, tai siirry maksunäytölle.
  2. Napauta käyttäjätunnus- tai salasanakenttää tai korttikenttiä.
  3. Napauta avataksesi salasanaholvin tai valitse toinen kohde tai kortti ExpressVPN-kuvaketta napauttamalla.

Ehdota kirjautumistietoja holvin ollessa lukittuna

Voit asettaa sovelluksen ehdottamaan kirjautumistietoja ja korttitietoja automaattisesti sen sijaan, että sinun tulisi manuaalisesti valita ne listalta. Seuraa näitä vaiheita:

1. Avaa ExpressVPN-sovellus.
  2. Napauta Valinnat > Asetukset.
  3. Napauta Turvallisuus.
  4. Aseta päälle Ehdota kirjautumistietoja holvin ollessa lukittuna.

Jos automaattinen täyttö ei toimi, saat apua tältä vianmäärityssivulta.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

ExpressVPN:n iOS-sovellus:

Sinun täytyy ensin sallia salasanojen automaattinen täyttö iOS-laitteesi asetuksissa näitä vaiheita seuraten:

1. Avaa Asetukset.
  2. Napauta Salasanat.
  3. Napauta Salasanojen automaattinen täyttö.
  4. Valitse ExpressVPN.
  5. Poista valinta iCloud-avainnipusta.

Kun automaattinen täyttö on käytössä, voit käyttää sitä seuraamalla näitä ohjeita:

1. Siirry sen sivuston tai palvelun kirjautumisnäkymään, jonka kirjautumistiedot olet tallentanut.
  2. Napauta käyttäjätunnus- tai salasanakenttää.
  3. Napauta näppäimistön yllä olevia kirjautumistietoja tai valitse toinen kohde ExpressVPN-kuvakkeesta.

Jos automaattinen täyttö ei toimi, saat apua tältä vianmäärityssivulta.