Brug for hjælp nu?
Use ExpressVPN on your devices.
Har du brug for at ændre dine kontoindstillinger?
Administrer min konto

Denne guide viser dig, hvordan du opdaterer de kreditkortoplysninger, der er knyttet til din ExpressVPN-konto. Dette giver dig mulighed for at forny dit abonnement ved hjælp af et andet kreditkort end det, du brugte.

Vigtigt: Kontakt ExpressVPN supportteam for at fjerne et kreditkort, der er knyttet til din konto.
  1. Log ind på din ExpressVPN-kontoside.
  2. Klik på Tilføj kreditkort.:Select "Edit Credit Card."
  3. Indtast dine nye kreditkortoplysninger.
  4. Klik på Gem kreditkortoplysninger.

Dit nye kreditkort opkræves for din næste betaling.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN support for hjælp med at opdatere dine kreditkortoplysninger.