stuck need help

Brug for hjælp nu?

Tal med et menneske
change account settings

Brug for hjælp nu?

Administrér min konto

For at opdatere de kreditkortoplysninger du bruger til ExpressVPN:

1. Log ind på din ExpressVPN-kontoside.
  2. Klik på Tilføj kreditkort eller Ændr kreditkort i navigationslinjen øverst på siden. Du vil se den følgende skærm:expressvpn kreditkort ændr
  3. Indtast dine nye kreditkortoplysninger.
    Vigtigt: Hvis du ser at tekstboksen er grå, kan du stadig indtaste dine kreditkortoplysninger som sædvanligt.
  4. Klik på Gem kreditkortoplysninger for at gemme de nye kreditkortoplysninger. Dette vil erstatte de kreditkortoplysninger du tidligere har indtastet.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN support for hjælp med at opdatere dine kreditkortoplysninger.