Om du är ansluten till en VPN-serverposition och inte kan koppla från den på din iOS-enhet, följ då dessa steg:

1. Säkerställ att appen är uppdaterad till version 6.5 eller senare.
  2. Ändra ditt VPN-protokoll:
    1. Öppna inställningsmenyn (≡) i det övre vänstra hörnet på skärmen
    2. Tryck på VPN-inställningar och sedan VPN-protokoll
    3. Ändra protokoll till IPsec eller IKEv2
    4. Växla tillbaka protokollet till Automatisk eller något annat protokoll
    5. Återvänd till startskärmen och anslut till en serverposition
  3. Om det här inte funkar, vänligen starta om din enhet:
    1. Tryck och håll nere knappen för skärmlåset på sidan av din enhet tills den röda slidern visas
    2. Dra slidern till höger för att stänga av din iOS-enhet
    3. När enheten är avstängd håller du inne skärmlåset igen tills du ser en Apple-logotyp
  4. Om dessa två steg inte löser problemet, vänligen avinstallera och ominstallera ExpressVPN på din enhet