Viktig: ExpressVPN Keys rulles ut gradvis til alle brukere på Windows, Mac og Linux via en Chrome-nettleserutvidelse og i ExpressVPN-appen for iOS og Android.

Du kan eksportere passord lagret i ExpressVPN Keys (og importere dem til en annen ExpressVPN Keys-konto eller passordlagringstjeneste) ved å bruke ExpressVPN-appen for Android. Denne funksjonaliteten er ikke tilgjengelig i ExpressVPN-appen for iOS og Chrome-utvidelsen for ExpressVPN Keys.

1. Åpne ExpressVPN-appen for Android.
  2. Klikk på fanen Valg.
  3. Klikk på Innstillinger > Data > Eksporter data som CSV.
  4. Klikk på Eksporter passorddata.
  5. Lås opp ExpressVPN Keys.
  6. Velg hvor CSV-filen skal lagres.
Viktig: CSV-filen er ikke kryptert; alle som har tilgang til den, kan se passordene. Av sikkerhetsgrunner bør du slette den fra datamaskinen din umiddelbart etter at du har importert passordene til en annen ExpressVPN Keys-konto eller passordlagringstjeneste.