Kan du ikke åpne Live Chat? Sørg for at du ikke har deaktivert JavaScript i nettleseren din. Hvis du har deaktivert JavaScript, vil du ikke kunne se Live Chat-knappen nederst på skjermen.

ExpressVPN Keys er tilgjengelig for alle brukere med et aktivt ExpressVPN-abonnement. Hvis du ikke får tilgang til ExpressVPN Keys, kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam ved å klikke eller trykke på chat-boksen nederst til høyre på skjermen. Teamet vårt vil deretter se på problemet ditt og gi deg tilgang til ExpressVPN Keys. Dette vil ta noen arbeidsdager.

Alternativt, hvis du ser feilen «Kan ikke få tilgang til ExpressVPN Keys», følg disse trinnene for å rapportere problemet.

Hvis du har tilgang til ExpressVPN Keys, men har problemer med å opprette en konto eller låse opp din eksisterende Keys-konto, følg trinnene i veiledningene nedenfor: