Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys:

Hvis du ikke kan opprette en ExpressVPN Keys-konto, følg disse stegene og sjekk om problemet er løst etter hvert steg:

1. Verifiser at enheten din er tilkoblet internett.
  2. Hvis du er tilkoblet et nettverk hvor internett kan være begrenset (f.eks. et offentlig trådløst nettverk), koble til et VPN.
  3. Last ned og installer den nyeste versjonen av ExpressVPN for enheten din (Windows, Mac eller Linux).
  4. Logg ut av ExpressVPN-appen, og logg så inn på ExpressVPN-appen for Mac, Windows eller Linux.
  5. Gå til chrome://extensions i nettleseren. Deaktiver og aktiver ExpressVPN Keys-utvidelsen.
  6. På den samme siden, fjern utvidelsen fullstendig og installer den på nytt.

ExpressVPN for Android eller iOS:

Hvis du ikke kan opprette en ExpressVPN Keys-konto, følg disse stegene og sjekk om problemet er løst etter hvert steg:

1. Verifiser at enheten din er tilkoblet internett.
  2. Hvis du er tilkoblet et nettverk hvor internett kan være begrenset (f.eks. et offentlig trådløst nettverk), koble til et VPN.
  3. Last ned og installer ExpressVPN-appen for Android eller iOS.
  4. Logg ut av ExpressVPN-appen, og logg så inn igjen.