Käyttäjätietojen vuotaminen on perinteinen ongelma Applen iOS-tuotteissa. Iphonet (ja jotkin Mac-laitteet) voivat vuotaa IP-osoitteesi, vaikka käyttäisit VPN:ää, mutta vain jos olet yhteydessä haitalliseen Wi-Fi-verkkoon (eli hakkerin hallinnassa olevaan verkkoon).

VPN-alan toimijat ovat yrittäneet tehdä yhteistyötä Applen kanssa ja vaatineet parannuksia käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen. ExpressVPN on sitoutunut tarjoamaan parhaan mahdollisen suojan käyttäjilleen.

Voit ehkäistä IP-vuodot ottamalla käyttöön Verkon suojaus -ominaisuuden ExpressVPN:n iOS-sovelluksessa. Verkon suojaus pysäyttää internet-liikenteen, jos VPN-yhteytesi katkeaa – varmistaen näin verkkoturvallisuutesi ja yksityisyytesi. Ominaisuus estää myös edellä kuvatut vuodot.

Verkon suojaus voi vaikuttaa tiettyjen Apple-ominaisuuksien käyttöön, kuten oman hotspotin jakamiseen ja CarPlayhin. Nämä ongelmat ratkeavat ottamalla Verkon suojaus -ominaisuuden pois käytöstä.

Voit ottaa Verkon suojaus -ominaisuuden käyttöön seuraamalla näitä vaiheita:

1. Avaa ExpressVPN-sovellus ja napauta Valinnat-otsaketta.
  2. Napauta Asetukset > Verkon suojaus.
  3. Laita päälle Estä internet, kun VPN-yhteys katkeaa -valinta.
  4. Varmista, että Salli pääsy lähiverkon laitteisiin -valinta on pois päältä.