Tässä oppaassa kerrotaan, miten löydät ja otat käyttöön aktivointikoodisi ExpressVPN-sovelluksia varten. Oppaassa on tietoja myös niille, joiden aktivointikoodi on vanhentunut.

Siirry osioon…

Aktivointikoodin hakeminen
Milloin aktivointikoodia täytyy käyttää?
Aktivointikoodini on vanhentunut

Aktivointikoodin hakeminen

1. Siirry ExpressVPN-tilisi ohjauspaneeliin. Syötä pyydettäessä ExpressVPN-tilisi kirjautumistiedot ja klikkaa Kirjaudu sisään.
    Syötä kirjautumistietosi ja klikkaa sitten Kirjaudu sisään
  2. Syötä vahvistuskoodi, joka lähetettiin sähköpostiosoitteeseesi.
  3. Näet aktivointikoodin kohdan Asenna laitteillesi alla. Klikkaa aktivointikoodiasi kopioidaksesi sen leikepöydälle.
    Klikkaa laatikossa olevaa aktivointikoodia kopioidaksesi sen leikepöydälle.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Milloin aktivointikoodia täytyy käyttää?

Jos olet ExpressVPN:n käyttäjä, sinulta saatetaan pyytää aktivointikoodi seuraavissa tilanteissa:

• Olet asentamassa ExpressVPN-sovellusta uudelle laitteelle.
  • Olet aiemmin kirjautunut ulos ExpressVPN-sovelluksesta laitteellasi.
  • Olet aiemmin poistanut ExpressVPN-sovelluksen laitteeltasi ja asennat sitä nyt uudelleen.
  • Aiempi koodisi on vanhentunut.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Aktivointikoodini on vanhentunut

Saatat nähdä seuraavan virheviestin aktivointikoodia syöttäessäsi:
Tämä aktivointikoodi on joko vanhentunut tai virheellinen. Kirjaudu verkkosivuillemme saadaksesi oikean aktivointikoodin ja yritä uudelleen.

Kopioi ja liitä aktivointikoodisi, jottet syötä sitä väärin.

Jos et ole varma, onko tilauksesi on vanhentunut, voit kirjautua tilillesi ja tarkistaa tilaustietosi ohjauspaneelista.

Jos olet varmistanut, että aktivointikoodisi on oikein ja se ei ole vanhentunut, seuraa aktiviointiongelmia koskevaa vianmääritysopasta tai ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.