Kun otat käyttöön lukituksen avaamisen biometrisillä tiedoilla, voit käyttää ExpressVPN Keysiin tallennettuja kirjautumistietojasi kirjoittamatta pääsalasanaasi. Se tekee salasanojen turvallisesta hallinnoimisesta entistä helpompaa.

ExpressVPN Keysillä ei ole pääsyä biometrisiin tietoihisi

ExpressVPN Keys saa iOS:ltä tiedon ainoastaan biometrisen tunnistuksen onnistumisesta tai epäonnistumisesta. Sillä ei ole pääsyä eikä se voi tallentaa biometrisiin tietoihin liitettyä dataa.

Lue, miten Apple käsittelee biometrisiä tietoja Touch ID:tä ja Face ID:tä käytettäessä.

Pääsalasanasi suojaa tietojasi

Biometrinen tunnistus ei korvaa ExpressVPN Keys -pääsalasanaasi tai heikennä ExpressVPN Keysin suojausta.

Kun biometrinen tunnistus on käytössä, ExpressVPN Keysiin tallennetut tietosi salataan yhä pääsalasanallasi ja suojataan nollatietotodistukseen perustuvalla salauksella. Lue lisää ExpressVPN Keysin turvallisuudesta.

Biometristen tietojen ja pääsalasanan turvallisuus iOS:ssä

Biometrisen tunnistuksen käyttöönotto

• Pääsalasanaasi säilytetään turvallisessa Secure Enclave -alijärjestelmässä, josta se voidaan hakea ainoastaan ExpressVPN-sovelluksella, ei muilla sovelluksilla tai palveluilla.
  • Tunnistautumisen onnistuessa ExpressVPN Keys hakee pääsalasanasi Secure Enclave -alijärjestelmästä ja käyttää sitä holvin avaamiseen.

Biometrisen tunnistuksen poistaminen käytöstä

Kun otat biometrisen tunnistuksen pois käytöstä, Secure Enclave -alijärjestelmässä säilytettävä pääsalasanasi poistetaan välittömästi.

Kirjautuminen ulos ExpressVPN:n iOS-sovelluksesta ja sovelluksen poistaminen

Kun kirjaudut ulos sovelluksesta, pääsalasanasi poistetaan Secure Enclave -alijärjestelmästä. Kun poistat sovelluksen, pääsalasanaasi säilytetään yhä Secure Enclavessa, mutta muilla sovelluksilla ei ole pääsyä siihen.

Uusien biometristen tietojen lisääminen iOS-laitteelle

Kun lisäät laitteellesi uusia biometrisiä tietoja, et voi avata ExpressVPN Keysiä biometrisillä tiedoilla ennen kuin syötät pääsalasanasi uudelleen. Tällä menettelyllä varmistamme kirjautumistietojesi turvallisuuden sellaisissa tilanteissa, joissa joku yrittää lisätä omat biometriset tietonsa laitteellesi sinun tietämättäsi.