Følg disse fejlfindingstrin, hvis du:

• Ikke kan starte ExpressVPN-appen, eller
  • Ser en af følgende fejlmeddelelser:
    • “Engine er ikke tilgængelig”
    • “Tjenesten er ikke tilgængelig”
    • “Kan ikke starte tjeneste”

Indledende kontrol

Luk og åbn ExpressVPN-appen igen for at se, om problemet bliver løst.

Hvis det ikke løser problemet, skal du følge disse trin:

1. Installér eventuelle ventende Windows-opdateringer.
  2. Download den seneste version af ExpressVPN Windows-appen.

Hvis problemet fortsætter, skal du følge disse trin, der er specifikke for din Windows-enhed:

Windows 7

1. Klik på Windows Start-menuen. Gå til Alle programmer > Ekstraprogrammer.
  2. Højreklik på Kommandoprompt, og klik derefter på Kør som administrator for at starte prompten med alle administrative rettigheder.
  3. Skriv følgende i kommandoprompten:
    net start ExpressVpnservice
  4. Tryk på Enter.
  5. Start ExpressVPN igen.
  6. Hvis problemet fortsætter, skal du genstarte din computer eller geninstallere ExpressVPN.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Windows 8 og 10

1. Tryk på Start– eller Windows-tasten + X for at åbne en dialogboks.
  2. Se efter Kommandoprompt (Admin).
  3. Skriv følgende i kommandoprompten:
    net start ExpressVpnservice
  4. Tryk på Enter.
  5. Start ExpressVPN igen.
  6. Hvis problemet fortsætter, skal du genstarte din computer eller geninstallere ExpressVPN.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Windows Server

Du kan muligvis ikke starte ExpressVPN, hvis du ikke har aktiveret den trådløse LAN-tjeneste på din enhed. Sådan aktiverer du trådløs LAN-tjeneste:

1. Afslut ExpressVPN-appen.
  2. Åbn Server Manager.
  3. Vælg Funktioner > Tilføj funktion.
  4. Vælg Trådløs LAN-tjeneste.
  5. Klik på Installér > Luk > Udført.
  6. Start ExpressVPN-appen.
  7. Hvis problemet fortsætter, skal du genstarte din computer eller geninstallere ExpressVPN.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig assistance.