Du kan eksportere dine data, der er gemt i ExpressVPN Keys (og importere dem på en anden ExpressVPN Keys-konto eller i en anden adgangskodeadministratortjeneste) med ExpressVPN-appen til Android eller iOS. Denne funktionalitet er i øjeblikket ikke tilgængelig i Chrome-udvidelsen ExpressVPN Keys.

1. Åbn ExpressVPN-appen til Android eller iOS.
  2. Klik på fanen Valgmuligheder.
  3. Vælg Indstillinger > Data > Eksportér data som CSV.
  4. Klik på Eksportér adgangskodedata.
  5. Åbn ExpressVPN Keys.
  6. Vælg, hvor du vil gemme csv-filen.
Vigtigt: csv-filen er ikke krypteret. Alle, der har adgang til den, kan se dine data (f.eks. dine login-oplysningerne). Af sikkerhedsmæssige årsager bør du slette filen fra din enhed umiddelbart efter, at du har importeret dine data til en anden ExpressVPN Keys-konto eller adgangskodeadministratortjeneste.