Du kan importere passordene dine fra Brave til ExpressVPN Keys ved hjelp av datamaskinen eller Android.Når du aktiverer funksjonen biometrisk opplåsning, kan du få tilgang til passordene lagret i  ExpressVPN Keys uten å skrive inn hovedpassordet ditt, noe som gjør det enklere for deg å ta kontroll over passordsikkerheten din.

ExpressVPN Keys har ikke tilgang til dine biometriske data

ExpressVPN Keys varsles bare om den biometriske autentiseringen er vellykket eller ikke av Android. Den kan ikke få tilgang til eller lagre noen data tilknyttet biometrien.

Hovedpassordet ditt holder dataene dine beskyttet

Funksjonen biometrisk opplåsning erstatter ikke hovedpassordet ditt for ExpressVPN Keys eller svekker sikkerheten til ExpressVPN Keys.

Selv når funksjonen biometrisk opplåsning er aktivert, er dataene lagret i ExpressVPN Keys alltid kryptert med hovedpassordet ditt og alltid beskyttet av nullkunnskapskryptering. Les mer om sikkerheten til ExpressVPN Keys.

Biometri og hoverpassordsikkerhet

Når du aktiverer funksjonen biometrisk opplåsning:

• genereres en krypteringsnøkkel av Android og holdes av Android Keystore
  • krypteres hovedpassordet ditt ved bruk av denne nøkkelen; den krypterte versjonen er sikkert lagret og kan bare nås av ExpressVPN-appen, men ikke andre apper eller tjenester
  • får ExpressVPN Keys tilgang til krypteringsnøkkelen holdt av Android Keystore ved vellykket biometriautentisering, og bruker den til å dekryptere hovedpassordet og låse opp passordene lagret i ExpressVPN Keys

Når du deaktiverer funksjonen biometrisk opplåsning:

Krypteringsnøkkelen som holdes av Android Keystore og den krypterte versjonen av hovedpassordet ditt slettes umiddelbart.

Når du logger ut eller avinstallerer ExpressVPNs Android-app:

Hovedpassordet fjernes fra Android Keystore av ExpressVPN når du logger ut av appen. Når du avinstallerer appen, fjernes både hovedpassordet og krypteringsnøkkelen fra Android Keystore.

Når en ny biometri legges til på Android-enheten din:

• devalideres krypteringsnøkkelen holdt av Android Keystore og den krypterte versjonen av hovedpassordet ditt slettes
  • vil du ikke lenger kunne låse opp ExpressVPN Keys med biometri til du oppgir hovedpassordet ditt igjen; dette sørger for at passordene dine er trygge selv om noen legger til sin biometri på enheten din uten ditt samtykke