Kun otat käyttöön lukituksen avaamisen biometrisillä tiedoilla, voit käyttää ExpressVPN Keysiin tallennettuja kirjautumistietojasi kirjoittamatta pääsalasanaasi. Tämän avulla voit pitää pääsalasanasi turvassa entistäkin paremmin.

ExpressVPN Keysillä ei ole pääsyä biometrisiin tietoihisi

ExpressVPN Keys saa Androidilta tiedon ainoastaan biometrisen tunnistuksen onnistumisesta tai epäonnistumisesta. Sillä ei ole pääsyä eikä se voi tallentaa biometrisiin tietoihin liitettyä dataa.

Pääsalasanasi suojaa tietojasi

Biometrinen tunnistus ei korvaa ExpressVPN Keys -pääsalasanaasi tai heikennä ExpressVPN Keysin suojausta.

Kun biometrinen tunnistus on käytössä, ExpressVPN Keysiin tallennetut tietosi salataan yhä pääsalasanallasi ja suojataan nollatietotodistukseen perustuvalla salauksella. Lue lisää ExpressVPN Keysin turvallisuudesta.

Biometristen tietojen ja pääsalasanan turvallisuus

Biometrisen tunnistuksen käyttöönotto

• Android luo salausavaimen, jota säilytetään Android Keystoressa.
  • Pääsalasanasi salataan tätä salausavainta käyttäen ja tämä salattu versio tallennetaan turvallisesti ja ainoastaan ExpressVPN-sovelluksella on siihen pääsy – eikä millään muulla sovelluksella tai palvelulla.
  • Tunnistautumisen onnistuessa ExpressVPN Keys saa pääsyn Android Keystoressa säilytettävään salausavaimeen ja käyttää sitä pääsalasanan salauksen purkamiseen avatakseen pääsyn ExpressVPN Keysiin tallentamiisi kirjautumistietoihin.

Biometrisen tunnistuksen poistaminen käytöstä

Android Keystoressa säilytettävä salausavain ja pääsalasanasi salattu versio poistetaan välittömästi.

Kirjautuminen ulos ExpressVPN:n Android-sovelluksesta ja sovelluksen poistaminen:

Kun kirjaudut ulos sovelluksesta, pääsalasanasi poistetaan Android Keystoresta ExpressVPN:n toimesta. Kun poistat sovelluksen, sekä pääsalasana että salausavain poistetaan Android Keystoresta.

Uusien biometristen tietojen lisääminen Android-laitteelle

• Android Keystoressa säilytetty salausavain mitätöidään ja salattu versio pääsalasanastasi poistetaan.
  • Et voi enää avata ExpressVPN Keysiä biometrisillä tiedoilla ennen kuin syötät pääsalasanasi uudelleen. Tällä menettelyllä varmistamme kirjautumistietojesi turvallisuuden sellaisissa tilanteissa, joissa joku yrittää lisätä omat biometriset tietonsa laitteellesi sinun tietämättäsi.