Denne siden er for folk som har mottatt en e-post med «Your order is not complete» (bestillingen din er ikke fullført) og forklarer hvorfor du mottok denne e-posten fra ExpressVPN.

Hvis du begynte å registrere deg for en ExpressVPN-konto med e-postadressen din, men ikke fullførte betalingsprosessen, vil du motta denne e-postenl.

Hvis du ikke begynte å registrere deg for en konto, men likevel mottok denne e-posten, har noen andre prøvd å bruke adressen din for å registrere deg. Gi beskjed til vår kundestøtte, slik at de kan bidra til at du ikke blir kontaktet igjen.