Denne side er beregnet til personer, der har modtaget mailen ‘Your order is not complete (Din ordre er ikke blevet gennemført)’, og vil forklare dig, hvorfor du har modtaget den.

Hvis du har startet tilmeldingen af en ExpressVPN-konto med din e-mail, men ikke har gennemført betalingsprocessen, vil du modtage denne e-mail.

Hvis du ikke har startet tilmeldingen af en konto endnu og stadig har modtaget denne e-mail, har en anden forsøgt at bruge din adresse til at tilmelde sig. Underret vores supportteam, så de kan sikre, at du ikke bliver kontaktet igen.