Get started with ExpressVPN.
Vis meg
Learn about five ways to use ExpressVPN.
5 måter å bruke VPN-et ditt på
Se dem nå

Denne veiledningen viser deg hvordan du finner påloggingsinformasjonen for ExpressVPN-kontoen din samt serveradresser for manuelle oppsett.

Hopp til …

1. Logg inn på ExpressVPN-kontoen din
2. Finn påloggingsinformasjonen din for manuelt oppsett

1. Logg inn på ExpressVPN-kontoen din

Gå til ExpressVPNs oppsettside. Skriv inn brukernavnet og passordet ditt for ExpressVPN hvis du blir bedt om det, og klikk på Logg inn.

Skriv inn brukernavnet og passordet ditt for ExpressVPN og klikk på «Logg inn».

Skriv inn verifiseringskoden som ble sendt til e-posten din.