Denne vejledning viser dig , hvordan du finder dine kontooplysninger og serveradresser for ExpressVPN til manuelle konfigurationer.

Gå til…

1. Log ind på din ExpressVPN-konto
2. Find dine loginoplysninger til manuel konfiguration

1. Log ind på din ExpressVPN-konto

Gå til ExpressVPN’s opsætningsside. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste dine ExpressVPN-loginoplysninger og klikke på Log ind.

Angiv dine kontooplysninger, og klik derefter på "Log ind".

Angiv den bekræftelseskode, der bliver sendt til din e-mail.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

2. Find dine loginoplysninger til manuel konfiguration

Du vil se dit brugernavn, din adgangskode og en liste over OpenVPN-konfigurationsfiler.

Til højre, hvor OpenVPN allerede er valgt for dig, vil du se dit brugernavn, din adgangskode og en liste over OpenVPN-konfigurationsfiler.

Hold dette browservindue åbent under den manuelle konfigurationsproces for at gøre oplysningerne nemmere at tilgå.