Tässä oppaassa kerrotaan, miten löydät ExpressVPN-tilisi pääsytiedot ja palvelinosoitteet manuaalisia määrityksiä varten.

Siirry osioon…

1. Kirjaudu sisään ExpressVPN-tilillesi
2. Etsi pääsytietosi manuaalista määritystä varten

1. Kirjaudu sisään ExpressVPN-tilillesi

Siirry ExpressVPN-asennussivulle. Syötä pyydettäessä ExpressVPN-kirjautumistietosi ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Syötä kirjautumistietosi ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Syötä vahvistuskoodi, joka lähetettiin sähköpostiisi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

2. Etsi pääsytietosi manuaalista määritystä varten

Näet käyttäjätunnuksesi, salasanasi sekä listan OpenVPN-määritystiedostoja.

Oikealla on auki OpenVPN-otsake. Näet käyttäjätunnuksesi, salasanasi sekä listan OpenVPN-määritystiedostoja

Pidä tämä selainikkuna manuaalista määritystä tehdessäsi, jotta voit tarkistaa ohjeet helposti.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeaasti.