Kirjaudu sisään nopeammin yhdellä napautuksella

Sen sijaan, että syöttäisit kirjautumistietosi verkkosivustoille ja sovelluksiin manuaalisesti, voit täyttää ExpressVPN Keysiin tallentamasi kirjautumistiedot ja muut tiedot (kuten luotto- ja pankkikorttitiedot) yhdellä napautuksella ottamalla käyttöön automaattisen täytön Android-laitteellasi.

Automaattinen täyttö tuo myös lisäturvaa, sillä voit luoda pitkiä, monimutkaisia ja uniikkeja salasanoja jokaiselle tilillesi. Salasanaohjelma luo, säilyttää ja täyttää tietosi vaivattomasti.

Turvallisuutesi on meille ensisijaisen tärkeää

Kun automaattinen täyttö on käytössä Android-laitteellasi, voit täyttää ExpressVPN Keysiin tallentamasi kirjautumis-, luotto- ja pankkikorttitiedot.

Kirjautumis- ja korttitiedot (kohteen nimi, käyttäjätunnus, URL-osoite, kortin numero) ovat ainoastaan syötettävissä Androidin automaattinen täyttö -toiminnolla. ExpressVPN-sovellus salaa nämä tiedot Android Keystoren salausavaimella, ja niitä säilytetään turvallisesti ExpressVPN-sovelluksessa. Tiedot syötetään sivustoille ja sovelluksiin ainoastaan silloin, kun napautat ExpressVPN Keysin ehdottamaa kohdetta ja myönnät käyttöluvan.

Voit ottaa automaattisen täytön käyttöön tai pois käytöstä milloin tahansa Android-laitteesi asetuksista.

Henkilökohtaiset tietosi ovat aina suojattuja

ExpressVPN Keys (ExpressVPN:n salasanaohjelma) on suunniteltu alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti, niin turvallisuuden kuin pilvipalvelutoimintojen kannalta – ja sovellukselle on tehty myös laajamittaiset uhkamallinnukset ja tietoturvatestit. Riippumattomat kyberturvallisuusalan ammattilaiset (kuten Cure53) ovat myös tarkastaneet ja vahvistaneet sovelluksen suojaavan henkilökohtaisia tietojasi korkeimpien turvallisuusstandardien mukaisesti.