Get ExpressVPN on Windows.
Brug for en VPN til Windows
Henvis en ven nu

Denne vejledning viser dig, hvordan du manuelt opsætter en VPN til enheder, der kører Windows 10 (inklusiv Microsoft Surface) ved hjælp af L2TP/IPsec-protokollen.

Vigtigt: L2TP/IPsec giver svage sikkerhedsfordele og bør kun bruges til anonymisering eller til at skifte placering.

Foretrækker du en appopsætning? Se instruktionerne til appopsætning på Windows 10.

Gå til…

1. Find dine ExpressVPN-kontooplysninger
2. Tilføj en ny VPN-forbindelse
3. Opret forbindelse til en VPN-serverplacering
Opret forbindelse til en anden VPN-serverplacering
Afbryd forbindelsen til en VPN-serverplacering

1. Find dine ExpressVPN-kontooplysninger

Gå til ExpressVPN-opsætningssiden. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste dine ExpressVPN-oplysninger og vælge Log ind.

Enter your account credentials, then click "Sign In."

Indtast bekræftelseskoden, der sendes til din e-mail.

Til højre skal du vælge PPTP & L2TP/IPsec.

Click "PPTP & L2TP/IPsec."

Dette viser dig dit brugernavn, din adgangskode og en liste over serveradresser rundt om i verden.

This will show you your username, password, and a list of server addresses around the world.

Hold dette browservindue åbent. Du skal bruge disse oplysninger til opsætningen senere.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

2. Tilføj en ny VPN-forbindelse

For at tilføje en ny VPN-forbindelse skal du vælge ikonet til internetadgang i systembakken.

Hvis du bruger en wi-fi-forbindelse, vil ikonet se sådan ud:

Click the internet access icon in your system tray.

Hvis du bruger en ethernet-forbindelse, vil ikonet se sådan ud:

Click the internet access icon in your system tray.

Vælg Netværks- og internetindstillinger i den menu, der vises.

Click “Network and Internet settings.”

I det venstre sidepanel skal du vælge VPN > Tilføj en VPN-forbindelse.

Click “Add a VPN connection.”

Indtast følgende oplysninger i vinduet Tilføj en VPN-forbindelse:

• VPN-udbyder: Vælg Windows (indbygget).
  • Forbindelsesnavn: Indtast et navn, der hjælper dig med at genkende din VPN-forbindelse. For eksempel: ExpressVPN LA.
  • Servernavn eller adresse: Indtast en af de angivne serveradresser (f.eks. la-abc-abcd.abcde.com).
  • VPN-type: Vælg L2TP / IPsec med foruddelt nøgle.
  • Foruddelt nøgle: Indtast 12345678.
  • Type loginoplysninger: Vælg brugernavn og adgangskode.
  • Brugernavn: Indtast det brugernavn, du fandt tidligere.
  • Adgangskode: Indtast den adgangskode, du fandt tidligere.

Marker afkrydsningsfeltet Husk mine loginoplysninger.

Vælg Gem.

Enter the details for the L2TP VPN connection, then click “Save.”

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

3. Opret forbindelse til en VPN-serverplacering

Du vil nu se din nye VPN-forbindelse i panelet Netværks- og internetindstillinger.

For at oprette forbindelse til VPN-serveren skal du vælge navnet på forbindelsen og derefter vælge Opret forbindelse.

Click "Connect."

Når din VPN-forbindelse er vellykket, vil du se “Tilsluttet” under navnet på VPN-forbindelsen.

The “Connected” message shows upon successful connection.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Opret forbindelse til en anden VPN-serverplacering

Du kan oprette så mange VPN-serverforbindelser, som du vil, ved at følge Trin 2.

For hurtigt at oprette forbindelse til en anden VPN-serverplacering skal du vælge wi-fi-ikonet eller ethernet-ikonet i systembakken og derefter vælge den VPN-serverplacering, du vil oprette forbindelse til.

Click “Connect” to connect to the VPN server locations.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Afbryd forbindelsen til en VPN-serverplacering

For at afbryde forbindelsen til en VPN-serverplacering skal du gå til Netværks- og internetindstillinger. Vælg VPN i venstre sidebjælke. Vælg din VPN-forbindelse, og vælg derefter Afbryd forbindelse.

Click “Disconnect.”

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.