ExpressVPN fjerner understøttelse apps til Mac OS X 10.10 og derunder fra 30. august 2021. Efter denne dato kan du ikke installere eller køre ExpressVPN-appen på OS 10.10 eller derunder.

Hvis du fortsat gerne vil bruge ExpressVPN-appen på Mac, kan du gøre følgende:

  1. Opgrader til OS X 10.11 eller nyere
  2. Download og installer ExpressVPN-appen til din macOS-version.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Hjalp denne artikel dig?

Det er vi kede af at høre. Fortæl os, hvordan vi kan forbedre os.

En medarbejder fra vores supportteam følger op på dit problem.