Tärkeää: ExpressVPN Keys julkaistaan asteittain kaikille käyttäjille Windowsilla, Macilla ja Linuxilla Chrome-selainlaajennuksen kautta sekä ExpressVPN-sovelluksessa iOS:llä ja Androidilla.

Salasanaohjelma helpottaa jokapäiväisten salasanojesi käyttöä. Sen sijaan, että sinun tarvitsisi muistaa kaikki kirjautumistietosi, säilyttää tietoja turvattomissa paikoissa tai palauttaa unohtuneita salasanoja jatkuvasti, salasanaohjelma muistaa ja säilyttää ne puolestasi. Sinun tarvitsee vain muistaa yksi salasana: pääsalasana, jonka luot ExpressVPN Keysin käyttöönoton yhteydessä. Salasanaohjelmalla voit myös tallentaa uudet kirjautumistiedot yhdellä painalluksella, täyttää kirjautumiskenttiä automaattisesti ja kirjautua sisään suosikkisivustoillesi ja -sovelluksiisi nopeasti ja vaivattomasti.

Salasanaohjelmalla voit myös luoda uniikkeja, monimutkaisia ja vaikeasti murrettavia salasanoja sekä suojautua tietojen kalastelulta, sillä kirjautumistietoja ei syötetä verkkosivustolle, jos sivuston osoite ei täsmää kirjautumistietoihin liitetyn URL-osoitteen kanssa.