Alle on lueteltu ExpressVPN Keysin keskeisimmät hyödyt:

• Suojaa kirjautumistietosi nollatietotodistukseen perustuvalla salauksella, joka takaa sen, että ainoastaan sinulla on pääsy salasanoihisi.
  • Luo uniikkeja ja vaikeasti murrettavia salasanoja yhdellä painalluksella.
  • Säästä aikaa kirjautumalla verkkosivustoille ja sovelluksiin automaattisen täytön avulla.
  • Salaa ja säilytä arkaluonteisia tietojasi, kuten maksukorttejasi sekä suojattuja muistiinpanoja, joihin vain sinulla on pääsy.
  • Pidä salasanat mukanasi kaikilla laitteillasi.
  • Luo kertakäyttöisiä salasanoja sellaisille sivustoille ja palveluille, jotka tukevat kaksivaiheista tunnistautumista.
  • Käytä ilman erillistä maksua – sisältyy ExpressVPN-tilaukseesi.

ExpressVPN Keys (ExpressVPN:n salasanaohjelma) on kehitetty noudattamalla alan parhaita turvallisten sovellusten ja pilvi-infrastruktuurien kehityskäytänteitä, joihin sisältyy uhkamallinnusten ja turvallisuusarvioiden laatiminen. Lisäksi eri kyberturvallisuusyritykset, kuten Cure53, ovat auditoineet palvelun, mikä varmistaa henkilötietojen suojaamisen korkeimmat standardit.