Jos haluat yhdistää toiseen palvelinsijaintiin, napauta More icon.-painiketta.

Huomaa: Kun yrität ensimmäistä kertaa vaihtaa sijaintia ollessasi yhteydessä VPN:ään, näet varoitusviestin, jossa lukee “Verkkoliikenteesi voi olla suojaamaton uudelleenyhdistämisen aikana“. Jatka napauttamalla Jatka.

Napauta sijaintivalitsinta.

Valitse ja napauta palvelinsijaintia, johon haluat yhdistää.

Suositus-välilehti näyttää ExpressVPN:n suosittelemat sijainnit.

ExpressVPN yhdistää sinut automaattisesti valitsemaasi palvelinsijaintiin.

Jos haluat lisätä sijainnin suosikkeihisi, pyyhkäise se oikealle. Suosimasi sijainnit löydät Suosikit-välilehdeltä.

Jos haluat lisätä sijainnin suosikkeihisi, pyyhkäise se oikealle.

Jos haluat poistaa sijainnin suosikeistasi, pyyhkäise se uudelleen oikealle.

Jos haluat poistaa sijainnin suosikeistasi, pyyhkäise se oikealle.

Jos haluat yhdistää toiseen palvelinsijaintiin, napauta More icon.-painiketta nähdäksesi lisää VPN-sijainteja.

Napauta sijaintivalitsinta.

Huomaa: Kun yrität ensimmäistä kertaa vaihtaa sijaintia ollessasi yhteydessä VPN:ään, näet varoitusviestin, jossa lukee “Verkkoliikenteesi voi olla suojaamaton uudelleenyhdistämisen aikana“. Jatka napauttamalla Jatka.

Oletuksena VPN-sijainnit näytetään kahdella välilehdellä: SUOSITUKSET ja KAIKKI SIJAINNIT.

SUOSITUKSET-välilehti näyttää ExpressVPN:n sinulle suosittelemat sijainnit.

The "Recommended" tab shows you ExpressVPN’s top picks for you.

KAIKKI SIJAINNIT -välilehti näyttää VPN-palvelimet alueittain. Voit avata tai piilottaa listoja napauttamalla painikkeita Downward icon. ja Upward icon..

KAIKKI SIJAINNIT -välilehti näyttää palvelinsijainnit alueittain.

Jos haluat lisätä sijainnin suosikkeihisi, pyyhkäise se oikealle.

Jos haluat lisätä sijainnin suosikkeihisi, pyyhkäise se oikealle.

Suosimasi sijainnit löydät SUOSIKIT-välilehdeltä.

Suosimasi sijainnit löydät SUOSIKIT-välilehdeltä.

Jos haluat poistaa sijainnin suosikeistasi, pyyhkäise se uudelleen oikealle.

Jos haluat poistaa sijainnin suosikeistasi, pyyhkäise se uudelleen oikealle.