Denne vejledning viser dig, hvordan du ændrer VPN-protokollen på en router, der kører ExpressVPN.

VPN-protokoller er den metode, din enhed bruger til at oprette forbindelse til en VPN-server. ExpressVPN anbefaler at du bruger indstillingen Automatisk protokol. Den er valgt som standard og vælger automatisk den protokol, der passer bedst til dine netværksforhold.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til VPN med indstillingen Automatisk, anbefaler vi, at du prøve en anden VPN-protokol.

Bemærk! Alle enhedsgrupper vil bruge den samme VPN-protokol.

Spring til…

De forskellige typer VPN-protokoller
Skift VPN-protokollen på en router, der kører ExpressVPN

De forskellige typer VPN-protokoller

Hvis du ikke kan oprette forbindelse med den indstillingen Automatisk, kan du prøve disse andre protokoller:

Lightway (UDP eller TCP)

Lightway er ExpressVPN’s næste generations protokol, som er optimeret til hastighed, sikkerhed og stabilitet. Lightway – UDP er optimal for de fleste netværk, men Lightway – TCP forbinder muligvis bedre på visse netværk.

OpenVPN (UDP eller TCP)

OpenVPN tilbyder en fantastisk kombination af hastighed og sikkerhed. OpenVPN – UDP er optimal for de fleste netværk, men OpenVPN – TCP forbinder muligvis bedre på visse netværk.

IKEv2

IKEv2 (Internet Key Exchange Version 2) tilbyder en hurtig forbindelse, men fungerer muligvis ikke på alle netværk.

Få mere at vide om de forskellige VPN-protokoller.

Tilbage til toppen

Skift VPN-protokollen på en router, der kører ExpressVPN

1. Log ind på din router, der kører ExpressVPN.
  2. Vælg VPN-indstillinger > Indstillinger for VPN.
    Select “VPN Preferences.”
  3. Vælg din foretrukne protokol, og klik derefter på Gem.
    Select “Save.”