Log ind hurtigere med ét enkelt klik

I stedet for manuelt at indtaste dine logins og adgangskoder på hjemmesider eller i apps, kan du automatisk udfylde logins og adgangskoder, der er gemt i ExpressVPN Keys med ét tryk ved at aktivere funktionen til Automatisk udfyldning på dine Android-enheder.

Derudover tilbyder automatisk udfyldning ekstra sikkerhed, da du kan bruge lange, komplekse, unikke adgangskoder til hver konto, som genereres, gemmes og udfyldes af adgangskodeadministratoren.

Din sikkerhed er vores højeste prioritet

Med tjenesten til automatisk udfyldning aktiveret på Android, kan du udfylde logins og adgangskoder, der er gemt i ExpressVPN Keys.

Disse loginoplysninger (logintitel, brugernavn og webadresse) er kun tilgængelige i Androids tjeneste til automatisk udfyldning. De krypteres af ExpressVPN-appen med krypteringsnøglen, som opbevares af Android Keystore, og bliver sikkert gemt. Den vil kun være tilgængelig via ExpressVPN-appen. De vil kun blive udfyldt på hjemmesider og i apps, når du trykker på login foreslået af ExpressVPN Keys og giver tilladelse.

Du kan aktivere eller deaktivere automatisk udfyldning når som helst i fremtiden under dine Android-enhedsindstillinger.